Változások, változtatások, vállakozások :)

2010. december 9., csütörtök

ReKreáció - Facebook oldalTalán feltűnt, hogy csinosítgattam a blogon. :)
- Kiszélesítettem. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy más képernyőfelbontásban is olyan jól mutat-e, mint az enyémen?
- Új bannert kapott. Igyekeztem humorosan, de valamelyest látványosan megoldani.
- Tetszetősebb dátumverziót választottam. Soha többé kérdőjelet!
- Megváltoztattam a megjegyzések elérhetőségét. Utáltam, hogy nem volt magyar. :)
- A megjegyzés űrlapon, s a megjegyzések megjelenítésén is változtattam. Nézzétek meg! Szerintem nagyon dizájnos lett. Egy általam kedvelt másik sablonból szedtem ki. :)
- A címkék a bejegyzés végére kerültek.
- Készült aláírás kép is.:)
- Kiszedtem alulról az értelmetlen, ismeretlen megosztók gombjait. Helyettük kihelyezésre kerültek a megosztást könnyítő kis gombocskák, olyan szolgáltatókkal, akik hazánkban inkább ismertek.
Ti találkoztatok már velük? Használtátok már? - Egy gombnyomással lehetséges velük a nektek tetsző posztot e-mailben elküldeni, blogba idézni, Facebookon, Twitteren Google Zümmben, vagy Iwiw-en megosztani.
Ti használjátok valamelyik közösségi médiát ezek közül? - Én a Facebookon vagyok fent, bár nem régóta. A Zümm is megvan, de még nem döngicséltem benne. :) Még a "nagy" magyar portálon, az iwiw-en vagyok fent. :) De már egyre kevesebbet nézem... A facebook kicsit jobban tetszik. :)
- És... Bevállaltam! :) Készítettem egy Facebook oldalt a blognak. Az oldalsávból elérhető! Kíváncsian várom hány követőm lesz? Oda töltök majd fel új termékfotókat is! Nézd meg!
Hogy tetszik?Skippo

3 megjegyzés:

Skippo írta... 2010. december 13. 1:31
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta... 2010. december 13. 7:51

Szuper az új oldal, csak 1024x768-ban nem teljes képernyőben jelenik meg. SZéles, és csúszkát kell hazsnálni, hogy minden részt jól lássak.

Skippo írta... 2010. december 13. 12:10

Köszönöm a visszajelzést kedves Névtelen! :) Még jó, hogy tudom ki vagy! :))) (Boldog évfordulót! :x) Délután, amint lesz időm, igyekszek visszaállítani 1000-es szélességre! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...