Sorsolás

2010. december 19., vasárnap

Kedves Játékosok!

Mind a 4, aki velem játszott! :D Tudom kevesen vagytok, de ez nem a Ti hibátok, akik játszottatok... Köszönöm a részvételt, nagyon kedvesek, s lelkesek vagytok! Öröm ilyen emberekről olvasni! :) S mivel a gyér részvétel dacára ünnepi hangulatom, s optimizmusom töretlen, már most megígérhetem, hogy a következő játékomon – mert lesz!, kedvem nem szegtem – Ti már eleve 3x eséllyel indultok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem. Mentségemül szolgáljon, hogy jó okom volt távol maradni. Téli örömök elé néztem, ugyanis hazaérkezvén a vásárlásból spontán családi mókázás alakult ki, szánkózással, mini hócsatával, forró kakaóval... Ahogy kell! :) Mivel szimultán lett, így képeket nem tudok mutatni.
Már délelőtt is beszélgettünk róla, de – mint mindig halogatva – holnapra akartuk tolni. Szerencsére azonban autóval az utcánkba érve megláttunk másik két elvetemült szülőt, akik szintén nem akarták kihagyni ezt a sanszot, hogy mosolyt csaljanak gyermekük orcájára… :) A miénkére kicsit rá is fagyott, amikor apu egy óvatlan kanyarral sikeresen kifordította a gyerkőcöt a hóra. Szóval fagy ide vagy oda, fél órát ki lehet, s ki is kell bírni odakint! :))) Csak ajánlani tudom!
Nálunk mondjuk van bőven hó, olyan jó boka fölé érő! :) No meg az utca sem ismer még hírből sem hókotrót…
Holnapi terv hóemberépítés! :)

Jól van, nem húzom tovább az időt, rátérek végre a lényegre!
A „hosszú” lista úgy alakult ki a 4 jelentkezőből, hogy mindannyian lelkesen éltetek a többszörös eséllyel. Mivel csöppöm a hancúrozásban hamar elpilledt, meg amúgy is ideje az alvásának, így az egyetlen még hüvelykujjal rendelkező, éppen ébren lévő személyt leltem csak a házban, aki – játék tisztasága végett - nem én vagyok. A macskával bajosan húzattam volna… :P
Sorsolás - ReKreációTehát az a szőrős kéz, mely a kalapba nyúl, nem, nem az enyém, a férjemé… :) Ő húzta ki a következő cédulát:

Nyertes - ReKreációTehát a nyertes:
Kardszárnyú


Ezúton is gratulálok, s még egyszer köszönöm mindenki részvételét!

Kedves Kardszárnyú küldök Emailt, kérlek írd meg a címed, ahová küldhetem a nyereményed!
Bocsi a képminőségért, de a fényképezőmben naná, hogy le van merülve az elem, az aksival rendelkező kameránknak meg nincs vakuja, s a fényviszonyok meg nem túl kielégítőek, pláne alvó gyerkőc mellett. :)
Most pedig megyek, s eldugom az ajándékokat. Olyan jó érzés nézni az egyre gyarapodó kupacocskát. :)
Skippo

1 megjegyzés:

Névtelen írta... 2010. december 19. 18:51

Kedves Skippo!

Nagyon szépen köszönöm, nem is gondoltam, hogy esetleg én nyerek, de mindenképp jó érzés!:)))))))
Köszi és mindjárt írok egy emailt a címemmel:)))))))))))
Üdv: Kardszárnyú

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...