A Terv

2010. február 15., hétfő

Apróságok gyártásával telnek a napjaim. Sajnos képet még nem tudok mutatni, mert ajándékba mennek, s szeretném, ha meglepetés lenne. Bár elég kicsi az esélye, hogy bárki is idetalál… :( De sosem lehessen tudni! Így inkább csak az átadást követően.
Ma egy cirka 45 centis W-szerű babát készülök elkövetni a kislánykámnak. Drukkoljatok, hogy jól sikerüljön! Ilyesmit szeretnék, legalábbis ez a fajta leírás tetszett eddig a leginkább. Részben ez alapján készül. Ahhoz képest, hogy mennyire ódzkodtam az elején a Waldorf babáktól, s mennyire nem tetszett, hogy látszólag nincs arcvonásuk, s karakterük… Nos egy év alatt is mennyit változik az ízlés?! Az az igazság eleinte azért nem tetszettek, mert tényleg kevésnek van egyénisége. Legalábbis az én szememmel nézve. Kevesen tudják úgy megjeleníteni őket, hogy az ember egyből beleszeret. Reményeim szerint az enyém is olyan lesz! De majd meglátjuk. Mindenestre ilyen pl. ez a baba, mely sokat motoszkál mostanság a fejemben, vagy Stigglinnc Melódiája, mely számomra lenyűgöző. Kíváncsi vagyok valaha felül tudja-e múlni? Hisz szinte egyből – kevés babázós múlttal – rukkolt elő ilyen kis csodával! Egyszerűen annyira el van találva! Szuper!
Nos az tuti, hogy dolgozni fogok rajta pár napot. Horgolt parókát akarok neki, hogy egy ideig kitartson a haja. :) No meg hátha nem Prüntyőke szájában köt ki a java. De szép! Ez rímelt.

Ma végre jó napom van. Tegnap el voltam havazva – szó szerint. Nem tudom mi van velem, de jöhetne már a tavasz! Valószínűleg több életkedvem lenne. Bár az is igaz, hogy ez csak a rajtam múlik! :)

Kép forrása: http://pzrservices.typepad.com/vintageadvertising/images/singerdoll.jpg

3 megjegyzés:

Mehike írta... 2010. február 15. 13:17

Azért csak nem olyan kicsi az esélye annak,hogy valaki ide találjon:-)))

Skippo írta... 2010. február 15. 21:06

Jajj de jó, hogy idetaláltál! :) Üdvözöllek itt is. Remélem még visszatérsz!

Mehike írta... 2010. február 15. 23:27

Természetesen,hisz ezért is állítottam be magam rendszeres olvasóként.Blogomban pedig látom ha új dologról írsz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...