***JÁTÉK***JÁTÉKOM!***JÁTÉKOD?***

2010. december 13., hétfő

Bocsi mindenkitől, aki esetleg megjegyzést hagyott volna, s nem tudott. Meggyógyítottam! :) Meg a valós idejű blogsablon-backurálás miatti "üzemzavarokért"! :)

Szeretném meghálálni valamilyen formában azt, hogy egy ilyen kedves, kézműves közösség befogadott, a része lehetek, s még olvasóim is akadnak köztük, ami külön öröm! :) Végre egy társaság, ahol minimális a rivalizálás, egymás fúrása, irigykedés, politizálás, hanem ehelyett a segítő kritika, egymás biztatása, értékelése, tisztelete, segítése a jellemző. Köszönöm! :)
Másrészt szertnék látni egy kis aktivitást. Ezért...

JÁTÉKOT HIRDETEK!
Bemutatom a nyereményt!

Rakétacica - ReKreáció
Ő itt Erőskarú Miau, a Rakétacica, egy űrhajós macska.
De ő sem volt mindig ilyen nagy, csillagközi kandúr. Amikor még kiscica volt, nagyon tetszett neki a Hold. Anyukája azt mesélte róla, hogy sajtból van. S neki bizony a sajt volt a kedvenc eledele. Ezért mindig arról álmodozott, hogy egyszer feljut oda, fel a felhők fölött megbújó Holdra, s degeszre eszi magát. Úgy gondolta, hogy az a bolygócska a sajt kimeríthetetlen forrása, krátereiben olvasztott sajttal, ahol fondüzhet.
Így már gyerekkorában az volt a vágya, hogy egyszer űrhajós lesz. Mert semmi más nem lehet! S tántoríthatatlanul hitt benne. Akkor is, amikor a többi gyerek kinevette azért, mert azt mondta, hogy egyszer majd a Holdról néz le rájuk. Mindenki lehetetlen vállalkozásnak gondolta, kivéve őt! Ő hitt magában, s végül csak ez számított.
Mert minden nehézség, akadály, eltérítő kaland dacára végül a Holdra lépett... Leírhatatlan az a csalódás, ami kiült az arcára, mikor rádöbbent, hogy a Holdon éppoly földkéreg van, mint lent a Földön. Sajt sehol. De szomorúságát hamarosan felülírta a tudat, hogy véghezvitt valamit, valami nagyot, tűzön-vízen át, minden kétkedés dacára, amiért méltán lehet büszke magára. A dicsőség óráiban rájött, hogy nem azért kell foggal-körömmel ragaszkodni az álmainkhoz, mert óriási jutalom vár ránk, s miénk a "mennyeknek", ez esetben az űr országa / királysága... Hanem mert ezáltal fejlődünk, s jutunk el céljainkhoz, mégha nem is pont úgy, pont olyan formában, mint ahogy elképzeltük azt. A lényeg, hogy elérjük. Az eredmény már maga becsülendő, így meg kell elégedni vele!
Így terült szét hát az arcán az a hatalmas, elégedett vigyor, mely azóta is sajátja, szinte védjegye. Arról mesél, hogy Erőskarú kandúr elégedett az életével, mert hisz magában, s így sikereket ér el. Számtalan űrbéli kalandot él át azóta is, de a legnagyobbat sohasem feledi!

Ha érdekel Erőskarú Miau csillagközi kalandjainak története, s kíváncsi vagy, hogy hogyan kapta a Rakétacica becenevet - nyilváníts tetszést! :)
Táska - ReKreációA játék mérete mindössze 24 cm. Most "különleges akciónk keretében" :) egy egyedi tervezésű textil ajándéktáskát is mellékelünk hozzá, ötletes csipkeapplikációval! Mérete 26x20 cm + fül.Mivel valószínűleg nem lehet visszaélni az amerikai űrhajós hivatal nevével, ezért - bocsi a star wars rajongóktól - "artuditu" (r2d2?) nevéhez hasonlatosan a felirat valójában: n+lambda+fordított 2+lambda. (Csak jó valamire az az egyetemi matek!):)))

Érdekel hogy készült a táska-applikáció? Ha feliratkozol hírlevelemre, ingyen megkaphatod a képes, elkészítési leírását, azaz - szép magyarosan - a tutoriálját. (Sajnos a kép nem színhelyes, a gyöngyök valójában bordók.)
Így Karácsonyig még akár Te is készíthetsz hasonló táskát, vagy egy felsőre téve varázsolhatod ünnepivé azt, de akár még képeslapot is készíthetsz így! Várom a további felhasználási javaslatokat! És persze az általatok készítettekre is kíváncsi vagyok. :)
Applikáció - ReKreációÉs hogy miért érdemes még feliratkozni a hírlevelemre?

- Mert a jövőben is szeretnék érdekes, egyszerű technikákat, trükköket, elkészítési eljárásokat/tutoriálokat, szabásmintákat küldeni Neked! Természetesen ingyen!
- Hasznos tartalmakat kaphatsz, például:
hogyan helyettesítsd a drága alapanyagokat olcsóbbakkal?
Mit kezdj a ház körül fellelhető feleslegesnek vélt kacatokkal, anyagokkal?
Hogyan hozz létre ezekből újra hasznos tárgyakat? :)
- Tájékoztatlak a tudomásomra jutó aktualitásokról, új kézműves technikákról, kiadványokról, kreatív alapanyagokról, kreatív hobby webáruházi akciókról!
- Valamint így olykor hozzájuthatsz kedvezményre jogosító kuponokhoz is, amiket a boltomban válthatsz be!
- Sorolhatnám még... Inkább azzal zárom, hogy végül, de nem utolsósorban:
Mert így növelheted a nyerési esélyeidet a játékban!

Hírlevél feliratkozás

Itt a vége, fuss el véle... A Rakétacicával! Most itt megnyerheted!
/S akkor térjünk rá az "üzleti" részére! :)/

Mit kell tenned?

- Csak hagyj egy megjegyzést itt, ennél a bejegyzésnél 2010. december 19., vasárnap délig, 12:00 óráig! Azaz majdnem egy hétig van rá lehetőséged.
Az sem baj, ha mégcsak Google fiókod sincs. Feltétel nélkül lehet megjegyzést fűzni (visszaélésig)! Azonban, ha nem vagy az olvasóm, s nem a fiókoddal jelentkezel be, akkor légyszíves hagyj egy emailcímet, vagy bármilyen elérhetőséget, hogy - ha Te nyernéd - megtaláljalak!
Nem baj, ha nem vagy rendszeres olvasóm. /Illetve ez csak neked baj, mert sok csuda dolgot igyekszek még itt elkövetni, s számtalan érdekes témáról szeretnék még írni! :)/ A rendszeres olvasóim azzal jutalmazom, hogy nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményért!

Hatszorozd meg a nyerési esélyeidet! Hogyan?

- Jelentkezz rendszeres olvasómnak! A jelenlegiek hűségét is jutalmazom, ők már eleve kétszeres eséllyel vesznek részt a játékban, ha megjegyzésben jelzik, hogy befogadnák a cicát.
- Ajánld másoknak is! Tedd ki a játék bannerét a blogodban, s linkeld vissza!
- Találkozzunk a Facebookon! Legyünk ismerősök, mert így nemcsak az esélyeid növelheted, hanem hasonló előnyökhöz juthatsz, mint a hírlevél olvasóim.
- Vidd hírét a Facebookon, oszd meg a játék bannerét!
-Jelentkezz fel a hírlevelemre! Fentebb már említettem, hogy milyen előnyökkel jár.

Így akkora súllyal (annyiszor) fog végül szerepelni a neved a kalapban, ahány lehetőséggel éltél. Kérlek, hogy a kommentben jelezd, hogy végül mennyivel is!

Határidő: 2010. december 19. Vasárnap 12:00

Sorsolás: 2010. december 19. Vasárnap 13:00

Karácsonyig még odaér, ha időben megkapom a nyertes címét. Ezért minden kedves játékost kérek, hogyha ide el is felejtene kukkantani, azért az E-mailes postaládájába ne mulasszon el belelesni vasárnap délután, hátha meglepetésben lesz része! :)

Kalandra fel!
Skippo

5 megjegyzés:

ági írta... 2010. december 13. 21:07

Skippo,
Már maga a történet is levett a lábamról. Annyira rád vall. :D És a plakát is irtó ötletes. Hát én akkor jelentkezem is erre a játékra, űrkalandra fel!
(A fenyőfa ismerős, papírból én is csináltam ilyen képeslapot idén.)

Skippo írta... 2010. december 14. 21:05

Köszi Ági a bizalmat! Úgy látom nem tolonganak érte, így lehet nem is kell majd sorsolni. Hátha Blanka örömét leli majd benne! :) Tudom, hogy nem spanyolviasz, de hátha valakinek mégis segít a leírás... :)

Unknown írta... 2010. december 18. 16:06

Szia Skippo!
Nagyon jól indul a blogod,tetszik!!!
Indulok az űrmacskáért!
kustrae

Névtelen írta... 2010. december 18. 18:43

Kedves Skippo

Nagyon tetszik a történet:)
Eddig nem voltam rendszeres olvasó, de asszem ezen változtatok:)
Üdv Kardszárnyú

illesreka írta... 2010. december 18. 23:03

Szia Skippo!
Na, majdnem lemaradtam...:-))) Nagyon jó a sztori, a cica cuki, a fenyő meg szuperötletes! Neveznék!;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...